Název: Ekvivalentní náhrada běžných stabilizátorů pro termostabilní náplně pekárenských výrobků
Autoři: Soudková, Diana
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: baking fillings; baking stability; baking stability test; hydrocolloids; hydrokoloidy; pectin; pektin; pekárenské náplně; termostabilita; test termostability; vanilková náplň; vanilla filling

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=109915

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-524663


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-04-25, naposledy upraven 2023-04-25.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet