Název: Analýza skladby gastronomického odpadu a možnosti jeho využití pro výrobu bioplynu v okrese Komárno (Slovensko)
Autoři: Tvrdoňová, Katarína
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: slo
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: anaerobní fermentace; biologicky rozložitelný odpad; bioplyn; zařízení společného stravování

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=82027

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-524347


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-04-25, naposledy upraven 2023-04-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet