Název: Lupina jako zlepšující surovina pro výrobu těstovin
Autoři: Hrdličková, Eva
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Klíčová slova: lupinová mouka; měřeí barvy; pšeničná mouka

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=30489

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-523727


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-04-25, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet