Název: Technologické možnosti výroby nealkoholických nápojů s využitím pivovarských surovin
Autoři: Langová, Markéta
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: brewing raw materials; fermentace; fermentation; kombucha; lactic acid bacteria; mléčné bakterie; nealkoholický nápoj; pivovarské suroviny; soft drink; vodní kefír; water kefir

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=101583

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-523521


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-04-25, naposledy upraven 2024-10-20.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet