Název: Hodnocení vybraných biologických, produkčních a zpracovatelských vlastností topinamburu
Překlad názvu: Evaluation of the selected biological, production and processing properties of Jerusalem artichoke
Autoři: ZIKMUNDA, Jan
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: hlíza; inulin; sušina; Topinambur; topinamburová mouka.; výnos; dry matter; inulin; Jerusalem artichoke; Jerusalem artichoke flour.; tuber; yield
Citace: ZIKMUNDA, Jan. Hodnocení vybraných biologických, produkčních a zpracovatelských vlastností topinamburu. České Budějovice, 2022. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/64916

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-518482


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet