Název: Histologie žaber ryb - zpracování a vyhodnocení preparátů
Překlad názvu: Histology of fish gills - processing and evaluation of preparations
Autoři: KOCOUR, Jakub
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: hematoxylin-eosin; osmoregulace; primární lamely; sekundární lamely; vyšetření; vzorek; výměna plynů; evaluation; gas exchange; haematoxylin-eosin; osmoregulation; primary lamellae; sample; secondary lamellae
Citace: KOCOUR, Jakub. Histologie žaber ryb - zpracování a vyhodnocení preparátů. České Budějovice, 2022. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta rybářství a ochrany vod

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/63754

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-517913


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet