Název: Cirkulární gastronomické provozovny v podmínkách ČR
Překlad názvu: Circular catering establishments in terms of the Czech Republic
Autoři: PECHOVÁ, Barbora
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Cirkulární ekonomika; cirkulární gastronomické provozovny; cirkulární modely; cirkulární principy; lineární ekonomika; odpadové hospodářství; udržitelná spotřeba; udržitelný rozvoj; circular catering establishments; Circular economy; circular models; circular principles; linear economy; sustainable consumption; sustainable development; waste management
Citace: PECHOVÁ, Barbora. Cirkulární gastronomické provozovny v podmínkách ČR. České Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/63430

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-517754


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet