Název: Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení
Překlad názvu: Food & Beverage Business Plan
Autoři: NIMRICHTROVÁ, Alžběta
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bod zvratu; ekonomická udržitelnost; finanční plán; finanční ukazatele; konkurence; marketingová komunikace; podnikatelský záměr; rozvaha; SWOT analýza; výkaz zisku a ztráty; balance sheet; breaking point; business plan; costs and revenues; economical sustainability; financial planning; financial ratios; marketing communication; profit and loss statement; SWOT matrix
Citace: NIMRICHTROVÁ, Alžběta. Podnikatelský záměr nového gastronomického zařízení. České Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/63385

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-517729


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet