Název: Mikrobiální kontaminanty raw potravin a obilných produktů
Překlad názvu: Microbial contamination of raw food and cereal products
Autoři: VENGLOVIČOVÁ, Kristýna
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: klíčení.; Nízkoteplotní plazma; patogenní mikroorganismy; raw strava; semena; germination.; Low-temperature plasma; pathogenic microorganisms; raw food; seeds
Citace: VENGLOVIČOVÁ, Kristýna. Mikrobiální kontaminanty raw potravin a obilných produktů. České Budějovice, 2021. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/61354

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-516550


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet