Název: Příprava běžného pečiva s přídavkem alternativních mouk
Překlad názvu: Preparation of rolls with addition of alternative flours
Autoři: UHLÍŘOVÁ, Lenka
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidační aktivita; Běžné pečivo; konopí; len; mouka; mouky z výlisků olejnin; ostropestřec; polyfenoly; senzorická analýza; tykev; antioxidant activity; flax; flour; flour made from the pomace of oilseeds; hemp; milk thistle; ordinary pastry; polyphenols; sensory analysis; squash
Citace: UHLÍŘOVÁ, Lenka. Příprava běžného pečiva s přídavkem alternativních mouk. České Budějovice, 2021. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/61162

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-516443


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet