Název: Uplatnění alternativních rostlinných mouk pro výrobu chleba
Překlad názvu: Use of alternative plant flours for bread production
Autoři: VÍTKOVÁ, Věra
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alternativní mouka; Chléb; konopí; len; obohacení; ostropestřec; tykev; alternative flour; Bread; enrichment; flax; gourd; hemp; milk thistle
Citace: VÍTKOVÁ, Věra. Uplatnění alternativních rostlinných mouk pro výrobu chleba. České Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/61122

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-516417


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet