Název: Senzorické hodnocení a přijatelnost mlékárenských výrobků s náhradou mléčného tuku
Překlad názvu: Sensory evaluation and acceptance of dairy products and analogues by milk fat substitution
Autoři: DOUBRAVOVÁ, Kristýna
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alternativní rostlinné nápoje/výrobky; dotazníkové šetření; mléko; mléčné výrobky; senzorické hodnocení; alternative plant drinks/products; dairy products; milk; questionnaire survey; sensory evaluation
Citace: DOUBRAVOVÁ, Kristýna. Senzorické hodnocení a přijatelnost mlékárenských výrobků s náhradou mléčného tuku. České Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/61017

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-516373


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet