Název: Zpracování výlisků semen tykve olejné (Cucurbita pepo L.) na mouku a bílkovinný koncentrát
Překlad názvu: Processing of pumpkin (\kur{Cucurbita pepo} L.) seed cake for flour and protein concentrate
Autoři: PEŠKOVÁ, Ema
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dusíkaté látky; funkční vlastnosti tykvové mouky; odtučněná tykvová mouka; tykvové výlisky; tykvový proteinový koncentrát; defatted pumpkin flour; fluted pumpkin; functional properties of pumpkin flour; nitrogenous substances; pumpkin protein concentrate
Citace: PEŠKOVÁ, Ema. Zpracování výlisků semen tykve olejné (Cucurbita pepo L.) na mouku a bílkovinný koncentrát. České Budějovice, 2020. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/57807

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-514895


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet