Název:
Význam aditivních látek ve výživě drůbeže
Autoři:
STUNOVÁ, Tereza Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2020
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Bakalářská práce se zabývá odlišnostmi drůbeže z pohledu morfologie a fyziologie, výživou a významem aditivních látek. Práce je zaměřena zejména na skupinu zootechnických doplňkových látek. V této skupině látek jsou prezentovány jednotlivé konkrétní látky přidávané do krmiv a je zde popsán jejich účinek a význam pro drůbež.Bachelor thesis is about differences in morphology and physiology of poultry as affected by nutrition, with special focus on effects of nutritional additives. The thesis focuses mainly on a group of zootechnical additives. Description of these additives and their effect on poultry is discussed.
Klíčová slova:
aditivní látky; enzymy; fytogenní aditiva; prebiotika; probiotika; výživa drůbeže; additives; enzymes; nutrition of poultry; phytogenous additives; prebiotics; probiotics Citace: STUNOVÁ, Tereza. Význam aditivních látek ve výživě drůbeže. České Budějovice, 2020. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/53073