Název: Postoj EU ke geneticky modifikovaným potravinám
Překlad názvu: Attitude of the European Union Towards Genetically Modified Foods
Autoři: PŇÁČKOVÁ, Štěpánka
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: geneticky modifikované potraviny; geneticky modifikovaný organismy (GMO); genové inženýrství; klasické šlechtění rostlin; legislativa EU v oblasti geneticky modifikovaných potravin; postoj EU k dané problematice.; výhody a rizika geneticky modifikovaných potravin; Vývoj rostlin {--} plodin; vědecké bádání {--} Mendel versus Darwin; advantages and risks of genetically modified foods; attitude of the EU in this field.; Evolution of plants into cultivated plants; genetic engineering; genetically modified foods; genetically modified organisms; legislation of the EU on genetically modified foods; plant selection; scientific reasearch {--} Mendel versus Darwin
Citace: PŇÁČKOVÁ, Štěpánka. Postoj EU ke geneticky modifikovaným potravinám. České Budějovice, 2009. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Filozofická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/12478

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-51206


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet