Název: Výskyt biologicky účinných aminů a polyaminů ve vybraných druzích zrajících sýrů
Překlad názvu: The occurrence of biologically active amines and polyamines in selected types of ripened cheese
Autoři: POJER, Pavel
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: beta-fenylethylamin; Biogenní aminy; histamin; HPLC; kadaverin; putrescin; spermidin; spermin; Sýr; tryptamine; tyramin; beta-phenylethylamine; Biogenic amines; cadaverine; Cheese; histamine; HPLC; putrescine; spermidine; spermine; tryptamine; tyramine
Citace: POJER, Pavel. Výskyt biologicky účinných aminů a polyaminů ve vybraných druzích zrajících sýrů. České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/15073

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-50690


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet