Original title: Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby.
Translated title: Sensoric assessment of the durable meat product depending on the production technology.
Authors: TÁBOR, Rudolf
Document type: Master’s theses
Year: 2011
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: durable meat products; fermentation; Senzoric analysis; starting cultures.; twin preference test; fermentace; párová preferenční zkouška; Senzorická analýza; startovací kultury.; trvanlivé masné výrobky
Citation: TÁBOR, Rudolf. Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby.. České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/14659

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-50524


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share