Název: Příprava a charakterizace rostlinných extraktů pro aplikaci do sirupů
Překlad názvu: Preparation and characterization of plant extracts for application to syrups
Autoři: Šandová, Lucie ; Zemanová, Jana (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidanty; aromaticky aktivní látky; GC-MS; meduňka lékařská; máta peprná; senzorická analýza.; SPME; výroba sirupů; Šalvěj lékařská; antioxidants; aromatic active compounds; GC-MS; Melissa officinalis; Mentha piperita; Salvia officinalis; sensory analysis.; SPME; syrup production

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/204635

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-501967


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2022-06-12, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet