Název: Využití HPLC techniky v analýze doplňků stravy na bázi rostlinných extraktů
Překlad názvu: Application of HPLC technique in analysis of food supplements based on plant extracts
Autoři: Fibigr, Jakub ; Šatínský, Dalibor (vedoucí práce) ; Cahlíková, Lucie (oponent) ; Horna, Aleš (oponent)
Typ dokumentu: Rigorózní práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]


Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/112099

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-496703


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Rigorózní práce
 Záznam vytvořen dne 2022-05-08, naposledy upraven 2022-05-09.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet