Název: Kvalita lipidů v potravinách
Překlad názvu: Qulity of lipids in foods
Autoři: Křivohlavá, Renata ; Doležal, Marek (vedoucí práce) ; Tvrzická, Eva (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: doplňky stravy; Lipidy; mastné kyseliny; n-3 mastné kyseliny; plynová chromatografie; výživová doporučení; dietary recommendations; dietary supplement; fatty acids; gas chromatography; Lipids; n-3 fatty acids

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/38864

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-463850


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-05-08, naposledy upraven 2024-10-20.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet