Název: Výroba a charakterizace sýrových analogů s přídavkem rostlinného oleje
Překlad názvu: Production and characterization of cheese analogues with the addition of vegetable oil
Autoři: Babištová, Lucie ; Zemanová, Jana (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aromatické látky; GC-FID/MS; MK; rostlinné oleje; SPME; sýrové analogy; aroma compounds; cheese analogues; FA; GC-FID/MS; SPME; vegetable oils

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/201517

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-449722


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2021-09-12, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet