Název: Verifikace Listeria spp v prostředí potravinářské výroby pomocí metody stěrů a PCR
Překlad názvu: Verification of Listeria spp in food production environment by swabbing methods and PCR methods
Autoři: Faruzel, Vojtěch ; Hoová, Julie (oponent) ; Ing.Pavel Damborský, Ph.D. (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: 3M; ALOA; BAX; Listeria monocytogenes; Listeria spp.; Palcam; PCR; plotnová metoda; 3M; ALOA; BAX; Listeria monocytogenes; Listeria spp.; Palcam; PCR; plate method

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/195327

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-432630


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-02-24, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet