Název:
Spokojenost návštěvníků restauračních zařízení na Uherskobrodsku
Autoři:
Manová, Tereza Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2018
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Hlavním cílem této bakalářské práce je identifikovat slabé stránky restauračních zařízení na Uherskobrodsku. V první části je obsažen teoretický přehled, předkládající informace o stravovacích službách, chování zákazníka a o popisu marketingového výzkumu. Dále zde najdeme metodiku popisující jednotlivé statistické metody. V praktické části jsou analyzována data z dotazníkového výzkumu. Na základě výsledků je rozvedena diskuze, která předkládá doporučení pro majitele restaurací na Uherskobrodsku.The main aim of this bachelor thesis is to identify weaknesses of restaurant facilities in region of Uherský Brod. The first part contains a theoretical overview about catering services, customer behaviour and a description of marketing research. There is also a methodology describing statistics methods. In the practical part data from questionnaire are analysed. Based on the results there is a discussion which presents recommendation for restaurant’s owners in region of Uherský Brod.
Klíčová slova:
dotazníkové šetření; hodnocení spokojenosti; marketingový výzkum; restaurační služby; stravování; Uherský Brod