host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Habilitační práce
> Významné faktory ovlivňující jakost masa
Informace
Soubory
Název:
Významné faktory ovlivňující jakost masa
Autoři:
Jůzl, Miroslav
Typ dokumentu:
Habilitační práce
Rok:
2018
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
jakost masa
;
technologie potravin
Instituce:
Mendelova univerzita v Brně (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dostupné registrovaným uživatelům v knihovně Mendelovy univerzity v Brně.
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-426285
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Habilitační práce
Záznam vytvořen dne 2020-08-11, naposledy upraven 2022-03-04.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet