Název: Vliv proteinů na tření umělé kloubní chrupavky
Překlad názvu: The effect of proteins on friction of artificial articular cartilage
Autoři: Plachý, Tomáš ; Nečas, David (oponent) ; Rebenda, David (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Protein; Tribologie; Tření; Umělá Chrupavka; Artificial cartilage; Friction; Protein; Tribology

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/192555

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-417326


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2020-08-02, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet