Název: Vzduchotechnika restaurace
Překlad názvu: Air conditioning in restaurant
Autoři: Šulc, Viktor ; Rubinová, Olga (oponent) ; Rubina, Aleš (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: distribuce vzduchu; filtrace vzduchu; hluk; klimatizace; restaurace; tepelné ztráty; tepelný zisk; Vzduchotechnika; air distribution; air filtration; air-condition; Airconditioning; noise; restaurant; thermal gain; thermal loss

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/190874

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-414014


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2020-07-11, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet