Název: Nutriční problematika laktózové intolerance.
Překlad názvu: Nutritional complications of lactose intolerance.
Autoři: Curevová, Anna ; Hrnčířová, Dana (vedoucí práce) ; Dlouhý, Pavel (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Klíčová slova: intolerance; laktóza; mléčný cukr; intolerance; lactose

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/110119

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-406109


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-10-19, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet