Název: Vliv aktivity vody na obsah mikroorganizmů ve vybraných masných výrobcích
Překlad názvu: The influence of water activity on the microbiological content in meat products
Autoři: BURIANOVÁ, Michaela
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aktivita vody; celkové počty mikroorganismů; koliformní bakterie.; masné výrobky; available water; coliform bacteria; meat products; total viable counts; water activity
Citace: BURIANOVÁ, Michaela. Vliv aktivity vody na obsah mikroorganizmů ve vybraných masných výrobcích. České Budějovice, 2019. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/54194

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395311


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2019-05-16, naposledy upraven 2023-03-12.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet