Original title: Uplatnění regionálních, sezónních a ekologických potravin ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje
Authors: NEUMAYEROVÁ, Eliška
Document type: Master’s theses
Year: 2019
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: eating habits; organic food; regional food; school catering; seasonal food; biopotravina; regionální potravina; sezónní potravina; stravovací návyky; školní stravování
Citation: NEUMAYEROVÁ, Eliška. Uplatnění regionálních, sezónních a ekologických potravin ve školních stravovacích zařízeních Jihočeského kraje. České Budějovice, 2019. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/54113

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395297


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2019-05-16, last modified 2023-03-12


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share