Original title: Kvalita drůbežího masa ve vztahu ke způsobu produkce
Translated title: Quality of poultry meat in relation to the production method
Authors: KADLECOVÁ, Lucie
Document type: Master’s theses
Year: 2019
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: breast muscle; chemical composition; chicken meat; conventional agriculture; free range; sensory analyse; chemické složení; konvenční zemědělství; kuřecí maso; prsní svalovina; senzorická analýza; volný chov
Citation: KADLECOVÁ, Lucie. Kvalita drůbežího masa ve vztahu ke způsobu produkce. Č. Budějovice, 2019. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/53832

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-395210


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2019-05-16, last modified 2019-06-11


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share