Original title: Senzoricky a biologicky aktivní sirné sloučeniny cibule kuchyňské (\kur{Allium cepa} L.)
Translated title: Sensory and biologically active sulfur-containing compounds of onion (\kur{Allium cepa} L.)
Authors: ŠTEFANOVÁ, Iveta
Document type: Doctoral theses
Year: 2018
Language: cze
Citation: ŠTEFANOVÁ, Iveta. Senzoricky a biologicky aktivní sirné sloučeniny cibule kuchyňské (\kur{Allium cepa} L.). České Budějovice, 2018. disertační práce (Ph.D.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/56283

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-391288


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Doctoral theses
 Record created 2019-01-07, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share