Název: Specifika výživy u pacientů s celiakií
Překlad názvu: Specifics of nutrition in patients with celiac disease
Autoři: EICHLEROVÁ, Aneta
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: anatomie; bezlepková dieta; bezlepkové potraviny; celiakie; lepek; anatomy; celiac disease; gluten; gluten-free diet; gluten-free foods
Citace: EICHLEROVÁ, Aneta. Specifika výživy u pacientů s celiakií. České Budějovice, 2017. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/50789

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-381896


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2018-07-09, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet