Název: Vliv antimikrobiálních látek na trvanlivost raw potravin
Překlad názvu: Effect of antimicrobial substances on "raw food" durability
Autoři: Horká, Daniela ; Skoumalová, Petra (oponent) ; Němcová, Andrea (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: izolace DNA; PCR; přírodní antimikrobiální látky; RAW strava; DNA isolation; nature antimicrobial agents; PCR; RAW food

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/80710

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376879


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2018-06-19, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet