Název: Kvalitativní parametry těstovin z pluchatých pšenic a optimalizace jejich receptur
Překlad názvu: Quality of hulled wheat pasta and optimalization of its recipes
Autoři: DVOŘÁKOVÁ, Barbora
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: kvalita těstovin; pšenice dvouzrnka; pšenice jednozrnka; pšenice špalda; eincorn; emmer; quality pasta; spelt
Citace: DVOŘÁKOVÁ, Barbora. Kvalitativní parametry těstovin z pluchatých pšenic a optimalizace jejich receptur. České Budějovice, 2018. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/50462

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376214


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2018-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet