Název: Porovnání odborného výcviku oboru kuchař-číšník v prostředí školní jídelny a restaurace
Překlad názvu: Comparing profesional training of the profession cook-waitrer in the environment of a school cafeteria and a restaurant
Autoři: FRIEDLOVÁ, Martina
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2018
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Citace: FRIEDLOVÁ, Martina. Porovnání odborného výcviku oboru kuchař-číšník v prostředí školní jídelny a restaurace. České Budějovice, 2018. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/50384

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376190


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2018-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet