host ::
přihlásit
Digitální repozitář
Hledej
Nový záznam
Nápověda
O repozitáři
Hlavní stránka
>
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Diplomové práce
> Možnosti prodloužení kvality ("čerstvosti") rybího masa a analýza změn při jeho skladování
Informace
Soubory
Název:
Možnosti prodloužení kvality ("čerstvosti") rybího masa a analýza změn při jeho skladování
Autoři:
KLEČACKÝ, David
Typ dokumentu:
Diplomové práce
Rok:
2018
Jazyk:
cze
Klíčová slova:
aktivita vody
;
barva masa
;
biogenní aminy
;
Fatmetr
;
Freshmetr
;
kapr obecný (Cyprinus carpio
;
L.)
;
mikroorganismy
;
pH
;
senzorické hodnocení
;
skladování
;
sušina
;
TPA
;
tuk
;
vaznost
;
biogenic amines
;
carp (Cyprinus carpio
;
color of meat
;
dry matter
;
fat
;
Fatmeter
;
Freshmeter
;
L.)
;
microorganisms
;
pH
;
sensory evaluation
;
storage
;
TPA
;
water aktivity
;
water holding capacity
Citace:
KLEČACKÝ, David. Možnosti prodloužení kvality ("čerstvosti") rybího masa a analýza změn při jeho skladování. České Budějovice, 2018. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Instituce:
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (
web
)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam:
http://www.jcu.cz/vskp/50323
Trvalý odkaz NUŠL:
http://www.nusl.cz/ntk/nusl-376165
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství
>
Veřejné vysoké školy
>
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce
>
Diplomové práce
Záznam vytvořen dne 2018-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.
Podobné záznamy
Není přiložen dokument
Exportovat ve formátu
DC
,
NUŠL
,
RIS
Sdílet