Název:
Podnikatelský záměr
Překlad názvu:
Business Plan
Autoři:
Kollár, Filip ; Chalupová, Hana (oponent) ; Chovancová, Jitka (vedoucí práce) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2017
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstrakt: [cze][eng]
Náplní této bakalářské práce je teoretický popis a konkrétní vypracování podnikatelského plánu za účelem založení bageterie BANH MI, která se zabývá výrobou a prodejem plněných baget BANH MI. V teoretické části se nachází popis právních forem podnikání v České republice a obecný popis podnikatelského plánu. V praktické části se vedle konkrétního plánu nachází srovnání právních forem podnikání pro potřeby výběru nejvhodnější formy pro budoucí rozvoj firmy. V samotném plánu se pak nachází základní informace o podniku a jeho cílech, analýza trhu a konkurenčního prostředí, marketingová strategie nebo finanční plán. Závěrečným výstupem jsou finanční výkazy, které jsou zpracovány v realistické, optimistické i pesimistické variantě.
The content of this bachelor thesis is a theoretical description and a specific elaboration of the business plan for the establishment of the BANH MI bar bageterie, which products and sells stuffed BANH MI baguettes. The theoretical part describes the legal forms of business in the Czech republic and provides a general description of the business plan. In the practical part, besides the specific plan, there is a comparison of the legal forms of business for the purpose of the selection the most suitable form for the future development of the company. The plan itself provides basic information about the company and its goals, market analysis , competitors, marketing strategy or financial plan. The final output consists of financial reports, which are processed in a realistic, optimistic and a pessimistic variant.
Klíčová slova:
bageterie; BANH MI bar; finanční plán; marketingová strategie; Podnikatelský plán; bageterie; BANH MI bar; Business plan; financial plan; marketing strategy
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/68928