Název: Potravinová alergie na proteiny pšeničné mouky
Překlad názvu: Food allergy to wheat flour proteins
Autoři: Šotkovský, Petr ; Tučková, Ludmila (vedoucí práce) ; Panzner, Petr (oponent) ; Prokešová, Ludmila (oponent)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2013
Jazyk: eng
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: aktivace bazofilů; IgE protilátky; izolace; myší model; purifikace; pšeničné alergeny; basophil activation; IgE antibodies; isolation; mouse model; purification; wheat allergens

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/59418

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-328711


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-19, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet