Název: Zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku koz a ve vybraném mléčném produktu
Překlad názvu: Fatty acid composition of caprine milk and milk products
Autoři: PECOVÁ, Lenka
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: jogurt; kozí mléko; mastné kyseliny; mléčný tuk; složení mléka; fatty acids; goat milk; milk composition; milk fat; yoghurt
Citace: PECOVÁ, Lenka. Zastoupení mastných kyselin v mléčném tuku koz a ve vybraném mléčném produktu. České Budějovice, 2017. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/48007

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-320638


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet