Original title:
Podnikatelský plan pro založení cateringové firmy
Translated title:
Proposal for Business Plan for Company Development
Authors:
Byrtusová, Lucie ; Krejčí, Nataly Asfourova - (referee) ; Bayerová, Vladimíra (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2017
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu pro založení cateringové společnosti. V teoretické části jsou popsána teoretická východiska, která jsou dále využity k vypracování podnikatelského záměru. V praktické části je provedena analýza současné situace na trhu, podnikatelský plán a finanční plán
The thesis deals with the elaboration of a business plan for setting up a catering company. In the theoretical part is described the theoretical starting points, which is further used to develop the business plan. The practical part is an analysis of the current market situation, business plan and financial plan.
Keywords:
balance sheet; Business Plan; CashFlow; Catering; Enterprise; financial plan; Porter model; profit and loss; SLEPT; SWOT; CashFlow; Catering; finanční plán; podnik; podnikatelský plán; Porterův model; rozvaha; SLEPT; SWOT; výkaz zisků a ztrát
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/67026