Název: Tvorba barevných látek při zpracování česnekovitých rostlin
Překlad názvu: Formation of color compounds during processing of alliaceous species
Autoři: CURKO, Petr
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Allium sativum; Nectaroscordum siculum; zelenání česneku kuchyňského; červenání česneku sicilského; Allium sativum; garlic greening; Nectaroscordum siculum; Sicilian honey garlic redding
Citace: CURKO, Petr. Tvorba barevných látek při zpracování česnekovitých rostlin. České Budějovice, 2016. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/44817

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-317479


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-12, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet