Název: Podávání stravy pacientům (metodika, provádění nutričního screeningu, spokojenost pacientů, krmení pacientů, pestrost stravy)
Překlad názvu: Serving food to patients (methodology, implementation of nutritional screening, satisfaction of patients, feeding of patients, food variety)
Autoři: Šubrtová, Kateřina ; Vaňková, Dana (vedoucí práce) ; Barešová, Hana (oponent) ; Horáčková, Alexandra (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]


Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/16692

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-293029


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-04-25, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet