Název: Místní suroviny a jejich využití v restauračních zařízeních (případ Jablonce nad Nisou) jako příklad rozvoje venkova
Překlad názvu: Local staples and their use in restaurants (the case of Jablonec nad Nisou) as a rural development case
Autoři: Preislerová, Bára ; Lošťák, Michal (vedoucí práce) ; Markéta, Markéta (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Česká zemědělská univerzita v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Lokalizace surovin; Místní suroviny; Restaurace; Rozvoj venkova; Stravování; Zákazník

Instituce: Česká zemědělská univerzita (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v repozitáři ČZU.
Původní záznam: https://is.czu.cz/zp/index.pl?podrobnosti_zp=214133

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-260088


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Česká zemědělská univerzita
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-09-22, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet