Název: Vliv složení masa antilopy losí (Taurotragus oryx) na jeho další technologické zpracovní
Překlad názvu: Influence of common eland (Taurotragus oryx) meat composition on its further technological processing
Autoři: Kolbábek, Petr ; Lukešová, Daniela (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2015
Jazyk: cze
Nakladatel: Česká zemědělská univerzita v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Antilopa losí; Maso; Vlastnosti masa; Výživa; Zpracovatelnost

Instituce: Česká zemědělská univerzita (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v repozitáři ČZU.
Původní záznam: https://is.czu.cz/zp/index.pl?podrobnosti_zp=211788

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-259745


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Česká zemědělská univerzita
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2016-09-22, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet