Název: Možnosti zvyšování spotřeby ovoce, zeleniny a luštěnin u dětí ve školních jídelnách
Překlad názvu: Possibilities of increasing child consunption of vegetable, fruit and legumes in school dining hall.
Autoři: PAVCOVÁ, Lucie
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Nutriční program ?ZOL?; spotřební koš; výživa; consumer basket; nutrition; Nutrition program ?ZOL?
Citace: PAVCOVÁ, Lucie. Možnosti zvyšování spotřeby ovoce, zeleniny a luštěnin u dětí ve školních jídelnách. České Budějovice, 2016. diplomová práce (Mgr.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/44495

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-252079


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-14, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet