Název: Význam húb v ľudskej výžive
Autoři: Senčáková, Iveta
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2015
Jazyk: slo
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alimentární riziko; biologie hub; prospěšné látky; význam; živiny

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: http://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=72757

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-250753


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-10, naposledy upraven 2017-07-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet