Název: Možnosti mikrobiální degradace a využití odpadů z potravinářských výrob
Překlad názvu: Prospects of Microbial Degradation and Waste Utilization from Food Processing Industry
Autoři: Illková, Kateřina ; Karovičová, Jolana (oponent) ; Jarošová, Alžběta (oponent) ; Omelková, Jiřina (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: hroznové výlisky; lipolytické enzymy; odpadní vody; pektolytické enzymy; grape pomace; lipolytic enzymes; pectolytic enzymes; waste water

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/10782

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-233357


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet