Název: Sledování změn populace kvasinek při výrobě červeného vína
Překlad názvu: Monitoring of changes of yeasts population in the production of red wine
Autoři: Ducháč, Petr ; Vojtíšková, Marie (oponent) ; Vránová, Dana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: identifikace; Kvalita vína; kvasinky; PCR-RFLP; identification; PCR-RFLP; Wine quality; yeasts

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/2591

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216882


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet