Název: Vliv spontánního a řízeného kvašení na obsah organických kyselin ve víně
Překlad názvu: Influence of spontaneous and inoculated fermentation on the organic acid content in wine
Autoři: Křižánková, Hana ; Vespalcová, Milena (oponent) ; Hrstka, Miroslav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: organické kyseliny; víno; organic acid; wine

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/25349

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216556


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2023-09-10.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet