Název: PSE extrakce rostlinného materiálu pro potravinářské účely
Překlad názvu: Pressurized solvent extraction of plant material for food industry use
Autoři: Holasová, Petra ; Vítová, Eva (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidační aktivita; celkový obsah flavonoidů; DPPH.; extrakce dle Soxhleta; extrakce ultrazvukem; flavonoidy; HPLC; PSE; Stevia rebaudiana Bertoni; antioxidant activity; DPPH.; flavonoids; HPLC; PSE; Soxhlet extraction; Stevia rebaudiana Bertoni; total content of flavonoids; ultrasonic extraction

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/11732

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-216538


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2023-09-10.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet